1 Jaar Manoir le Cosquer

Vandaag 22 februari 2022 is het precies 1 jaar geleden dat wij Manoir le Cosquer betrokken. Wat een avontuur was het. Wat hebben we veel meegemaakt in dit eerste jaar, waarin alle nieuw was.

Na een grondige schoonmaak van 3 maanden hebben we onze deuren geopend voor de verhuur in het pinksterweekend van 2021. Dit weekend was ook meteen onze vuurdoop. We hadden meteen onze eerste gasten: een familiereünie. Hiernavolgende vele familiereünies, vriendengroepen, neven en nichtenweekenden, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, we hebben zelfs een huwelijk op ons terrein gehad.

Kortom ons eerste jaar gaat de boeken in als een succesvolle start.

Komend jaar ziet er wederom veel belovend uit. De zomervakantie zit al bijna helemaal vol. In het voor en na jaar staan weer vele verjaardagen, familiereünies en vriendengroepen op de agenda. We hebben er veel zin in.